Het RTLZ programma De Barometer, dat succesverhalen uit de ondernemingswereld deelt, laat in november en december twee mooie gemeenteprojecten zien die tot stand zijn gekomen met subsidie van A&O fonds Gemeenten. Het succesvolle online Jongeren platform Werken in Haaglanden en het dreamteam dat is opgezet in Breda waar een team klantmanagers niet is geselecteerd op diploma’s en ervaring, maar op karakter en vaardigheden.

Programmaschema De Barometer

Jongeren platform
21 nov om 17.30 uur (herhaling 23 nov 7.30 /24 nov 16.30 /26 nov 10.30)
Dreamteam Breda
december (wordt nog bekend gemaakt)

Item 21 november - Jongerenplatform Haaglanden

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Jonge ambtenaren netwerken en leren volop via het online Jongerenplatform Werken in Haaglanden dat eruit ziet als een echt festivalterrein. Het platform verbindt jonge ambtenaren in een tijd waarin fysieke ontmoetingen langzaam weer op gang komen, maar waar online bijeenkomsten blijvend een plek hebben gekregen. Jaco Hoogendoorn, is de bedenker van het platform in festivalvorm en liet zich inspireren door het A&O fondsen Festival 2020.

Dreamteam Breda

In vacatureteksten staan vaak zoveel eisen dat de moed je op voorhand in de schoenen zakt. De gemeente Breda pakt het anders aan. Een team klantmanagers is niet geselecteerd op diploma’s en ervaring, maar op karakter en vaardigheden. Het levert een dreamteam op. A&O fonds Gemeenten spreekt drie dreamteamleden.

Misschien vind je dit ook interessant