In verband met de richtlijnen van het kabinet zullen alle fysieke A&O bijeenkomsten tot 1 juni niet doorgaan. De evenementen worden doorgeschoven of gaan we digitaal aanbieden. Alle deelnemers krijgen daarover een bericht.

A&O fonds Gemeenten werkt op dit moment aan een digitaal aanbod voor bepaalde evenementen. Je aanmelden voor onze bijeenkomsten heeft dus nog steeds zin, dus blijf dat vooral doen.

Webinars, tools en community's

Niet alle bijeenkomsten lenen zich voor een online variant, maar A&O onderzoekt nu de verschillende mogelijkheden. We denken dan aan webinars, cursussen en tools en onze community’s.

We houden je uiteraard op de hoogte via deze site, onze socials en als je bent ingeschreven voor een van onze evenementen, ook via die weg.

Thuis aan het werk? Voorkom klachten!

Veel Nederlanders zijn nu thuis aan het werk achter de laptop. Voor velen is dit niet gebruikelijk en hebben dus geen ergonomisch ingerichte werkplek.

Heb je aan het eind van de dag last van je nek of schouders? Lees dan deze praktische en creatieve tips om op korte termijn er beter bij te zitten, ook om klachten te voorkomen in de toekomst.

Gezond en Veilig werken

Door de druk op de gemeenteprofessional zijn onderwerpen als vitaliteit, werkplezier, werkdruk, verzuim en agressie preventie het gesprek van de dag. Om de medewerkers te ondersteunen biedt A&O fonds Gemeenten een arsenaal aan instrumenten voor zowel werkgevers als werknemers om iedereen duurzaam inzetbaar te houden.

Onze website is opgebouwd uit interesses. Via de link hieronder lees je alles over de interesse Gezond en Veilig Werken.

Account

Maak een account aan op deze site en selecteer jouw interesses zodat de site je altijd met de juiste informatie op de hoogte houdt.

Misschien vind je dit ook interessant