In de Community Arbeidsmarktstrategie kan je de sessies van Collega aan het woord terugluisteren. Zoals die met Jeroen Botman over zijn ervaringen als recruiter in Sliedrecht en Nathalie Potgieter over het invoeren van Referral Recruitment in Beverwijk. Ook komen er binnenkort nog meer collega's aan het woord. Wil je niets missen? Word dan lid van de Community Arbeidsmarktstrategie.

Aanmelden Community Arbeidsmarktstrategie

Een community voor en door jou

Doe mee met de Community Arbeidsmarktstrategie. Deze community is dé plek voor actuele informatie over gemeentelijke arbeidsmarktcommunicatie en arbeidsmarktstrategie. In de community wisselen gemeenten hun ervaringen uit, worden onder andere onderzoeken gedeeld en trainingen aangeboden.

Collegiale hulp

Naast de plek voor alle actuele informatie rondom arbeidsmarktstrategie is de Community vooral ook een platform waar je in een vertrouwde omgeving collegiale hulp kunt zoeken en vinden van medewerkers uit andere gemeenten.

Actuele informatie

De Community Arbeidsmarktstrategie bevat actuele informatie speciaal voor haar leden. Zoals alle factsheets Ken je kandidaat, tips en trucs over Employer Branding, hoe schrijf je een pakkende vacaturetekst? en alles over onboarding. We hebben podcasts, video's en interactieve tools. Kortom informatie en instrumenten waarmee je direct aan de slag kunt.

Vragen?

Wil je meer weten of heb je nog vragen over de Community Arbeidsmarktstrategie? Stuur een e-mail naar mariska.hidding@aeno.nl.

Stuur een email

Volg ons

Blijf op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube-kanaal.

Je wordt op de hoogte gehouden van onze evenementen, workshops en webinars. Ook inspireren we je met geleerde lessen van andere gemeenten en met de nieuwste instrumenten om de gemeente nog wendbaarder te maken.

Linkedin Twitter Youtube

A&O Nieuwsbrief

Word lid van één of meerdere nieuwsbrieven, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten binnen jouw specialiteit.

Schrijf je hier in

Misschien vind je dit ook interessant