A&O fonds Gemeenten start in het voorjaar van 2021 de Community Arbeidsmarktstrategie. Op dit platform vind je straks alle relevante informatie over arbeidsmarktcommunicatie en gemeenten. Om vraag en antwoord naadloos te laten aansluiten hebben we een vragenlijst uitgezet. De uitkomsten van deze enquête zijn voor ons de basis voor het opzetten van de Community Arbeidsmarktstrategie.

Wil je de uitkomsten van de enquête ontvangen? Stuur dan een email naar ingeborg.snel@aeno.nl.

Met jouw input bouwen we samen een Community Arbeidsmarktstrategie waar alle gemeenten hun ervaringen kunnen delen, waar actuele doelgroepeninformatie beschikbaar is zoals factsheets en onderzoeken en waar relevante trainingen en workshops aangeboden worden. De Community Arbeidsmarktstrategie is vooral een platform waar je collegiale hulp kunt zoeken en vinden van medewerkers uit andere gemeenten.

Om de Community goed in de steigers te zetten en op te bouwen, zoeken we voor een aantal sessies in 2021 enthousiaste meedenkers voor de:

  • Klankbordgroep
    Ben jij die medewerker die regelmatig denkt: Daar heb ik behoefte aan, daar ben ik naar op zoek voor mijn gemeente op het thema Arbeidsmarkt? Dan zoeken wij jou. Medewerkers bij gemeenten die mee willen denken over de thema’s en vragen voor op de Community Arbeidsmarktstrategie. Jij gaat ons helpen bij de inrichting van de Community.
  • Expertgroep
    Ben jij een ervaren medewerker/recruiter? Is jouw gemeente al wat verder? Kan jij je collega’s op weg helpen en vragen beantwoorden? Dan zoeken wij jou. Omdat wij het belangrijk vinden om medewerkers met jouw kennis en ervaring op te nemen in onze expertgroep. Jij helpt ons met de laatste trends en ontwikkelingen, maar stuurt ons ook bij op belangrijke inhoud.

Vragen en opgeven?

Ben jij de medewerker die wij zoeken voor de Klankbordgroep of de Expertgroep of heb je nog vragen over de Community Arbeidsmarktstrategie? Stuur een e-mail naar mariska.hidding@aeno.nl.

Volg ons

Blijf op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube-kanaal.

Je wordt op de hoogte gehouden van onze evenementen, workshops en webinars. Ook inspireren we je met geleerde lessen van andere gemeenten en met de nieuwste instrumenten om de gemeente nog wendbaarder te maken.

A&O Nieuwsbrief

Word lid van één of meerdere nieuwsbrieven, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten binnen jouw specialiteit.

Misschien vind je dit ook interessant