A&O fonds Gemeenten organiseert ook in 2021 een Meester in je Werk week en de datum ervan is bekend: 8 t/m 12 november. De Meester in je Werk week keert dit jaar niet alleen terug, maar ook nog eens in betere vorm. Binnenkort krijgt de week namelijk een nieuwe naam, nieuwe uitstraling en een beter aanbod. We maken meer bekend over de nieuwe versie van de Meester in je Werk week tijdens de startbijeenkomst op 10 mei.

De Meester in je Werk week is een jaarlijks terugkerende inspiratieweek die bij gemeenten wordt georganiseerd. Het doel van de Meester in je Werk week is om gemeentemedewerkers te stimuleren om anders naar hun werk te kijken en wendbaar en vitaal te blijven. Door middel van leerzame workshops en inspirerende webinars, proberen we dit te realiseren. Ieder jaar nemen tientallen gemeenten door heel Nederland deel aan de Meester in je Werk week en iedere gemeente kan deelnemen.

Beter concept

De Meester in je Werk week is inmiddels voor veel gemeenten een bekende naam en voor sommige gemeenten zelfs een begrip. Toch gaan we binnenkort afscheid nemen van deze naam. Achter de schermen is er een geheel nieuw concept ontwikkeld rondom de Meester in je Werk week. Met het nieuwe concept willen wij organisatoren van de Meester in je Werk een betere opmaat ondersteuning bieden. Tijdens de startbijeenkomst krijg je de primeur en verhullen we het nieuwe concept.

Startbijeenkomst

Heb jij al eerder een MIJWW georganiseerd of wordt dit jouw eerste keer? Tijdens de startbijeenkomst leggen we je uit wat ervoor nodig is om een goede ontwikkelweek te organiseren. Binnenkort kun jij je inschrijven voor de startbijeenkomst en houd daarvoorvooral onze kanalen in de gaten.

Misschien vind je dit ook interessant