Zeven gemeenten zijn enthousiast aan de slag met de ontwikkeling van het digitale platform Geldvinder, waarmee zij hun medewerkers stap voor stap ondersteunen om financieel fit(ter) te worden. Vanaf augustus is het platform voor alle gemeenten beschikbaar. Meld je aan voor een webinar.

Op dit moment zijn pilotgemeenten Velsen, Kampen, Zeist, Kapelle, Alphen aan de Rijn, Rotterdam en Den Haag aan de slag met Geldvinder.

Financiële fitheid verhoogt productiviteit, vitaliteit en werkplezier

Financiële fitheid is van onschatbare waarde. Het verhoogt de productiviteit, de vitaliteit en het werkplezier binnen een organisatie. Zo kan Geldvinder, een initiatief van APG, dus een mooi instrument zijn in het kader van goed werkgeverschap, maar ook ter bevordering van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Daarom zijn de VNG en het A&O fonds Gemeenten Geldvinder als co-creatiepartner betrokken bij de ontwikkeling van het platform.

Meer over geldvinder

Vanaf augustus dit jaar is het platform voor alle gemeenten beschikbaar. Wil je meer weten over hoe Geldvinder werkt en welke mogelijkheden er zijn om Geldvinder ook in te zetten? Meld je dan aan voor een van de Geldvinder-webinars hieronder:

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Misschien vind je dit ook interessant