De promotie toolkit van Meester in je Werk Week 2020 is nu beschikbaar. De toolkit is ieder jaar nieuw en wordt gebruikt door de ruim 200 gemeenten die elk jaar meedoen met de landelijke loopbaan-inspiratieweek voor iedereen die werkt bij de gemeente.

De toolkit bestaat uit kant-en-klaar promotiemateriaal zoals posters en programmaposters, maar ook basisbestanden voor bijvoorbeeld Adobe Indesign om zelf een poster of programma te maken.

Stuur een email naar meesterinjewerkweek@aeno.nl en ontvang de toolkit download link.

AO MIJWW 2020 1600

Workshop

Ben jij al een ervaren Meester in je Werk Week organisator of wordt dit de eerste keer dat je deelneemt? Om je te inspireren een groot succes van jouw Meester in je Werk Week te maken, organiseert A&O fonds Gemeenten twee startbijeenkomsten voor alle geïnteresseerden in de Meester in je Werk Week.

Door de corona maatregelen gaan we dit jaar de bijeenkomsten online organiseren.

Hoe promoot je MIJWW?

Hoe promoot je de Meester in je Werk Week en hoe zet je je netwerk in? Dit gaan we je uitleggen in een serie workshops onder andere gegeven door branding bureau Studio Piraat. Tijdens de workshops kan je je eigen ideeën toetsen, leert je je netwerk effectief in te zetten en krijgt je toegang tot een handige online promotie toolkit om meteen van start te kunnen.

Verloting ‘surprise acts’

Wil jij een spetterende act voor je Meester in je Werk Week winnen? Tijdens de startbijeenkomsten worden 4 surprise acts verloot.

MIJWW startbijeenkomst online fred 1000

Schrijf je in voor de Startbijeenkomst

Tijdens een startbijeenkomst bespreken we de thema’s van dit jaar, de workshops en de mogelijkheden voor extra ondersteuning door middel van A&O subsidie en expertise.

Heb je de startbijeenkomst op 21 april 2020 gemist, doe dan mee met de (online) bijeenkomst van 23 april 2020 om 13.00 uur. Schrijf je hieronder in.

Tweehonderd gemeenten doen mee

PubliekDenken.nl interviewde projectleider Meester in je Werk Week, Fred Jansen over de aanstaande zesde editie van onze landelijke inspiratieweek.

Praatpaal

Bij het A&O fonds dachten we 6 jaar geleden: hoe kunnen we vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling het beste ondersteunen? Er was al een website, die zich met dezelfde thema’s bezighield: Allesuitjezelf.nl. Eigenlijk zijn we daarop verder gaan bouwen. Met als centrale gedachte: als we met meerdere gemeenten actie ondernemen, kunnen we meer bereiken.

Fred Jansen, Projectleider

Inspiratieweek

De Meester in je Werk Week is een landelijke inspiratieweek, georganiseerd bij Gemeenten samen met het A&O fonds Gemeenten. De Meester in je Werk Week gaat over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap. Iedere gemeente kan meedoen. Lees alles over Meester in je Werk Week hier:

Coronavirus

Mocht onverhoopt de bijeenkomst niet doorgaan in verband met het coronavirus dan verplaatsen we de datum Wij houden je daar uiteraard op tijd van op de hoogte.

Subsidie en Expertise

Denk je dat je het te druk hebt of dat er geen ruimte is voor een Meester in je Werk Week bij jou gemeente? Kijk wat A&O fonds voor je kan doen en neem contact met ons op voor ondersteuning met subsidie en expertise.

Jouw gemeente kan subsidie krijgen voor 25% van de kosten van de projectleider die de Meester in je Werk Week bij jouw gemeente organiseert. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie moeten de minimale projectkosten € 1.000 zijn (dat betekent dat de minimale subsidie € 250,- bedraagt).

Meer weten? Bel de Subsidie Helpdesk 070 7630038. Bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 - 16.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Of stuur een e-mail naar subsidies@aeno.nl.

Misschien vind je dit ook interessant