Huisstijl

A&O fonds Gemeenten wil bijdragen aan het creëren van vitale mensen in wendbare organisaties binnengemeenten. Dit doet zij vanuit de overtuiging dat haar bijdrage aan gemeenten en hun medewerkers doorwerkt in een positieve impact op de Nederlandse samenleving. A&O fonds Gemeenten zet zodoende een sneeuwbaleffect in gang en positioneert zich als de enthousiaste ‘verderbrenger’.

In januari 2019 heeft A&O fonds Gemeenten haar huisstijl vernieuwd. Vind hieronder de logo’s en het huisstijlboek van A&O fonds Gemeenten.

Huisstijlgids

Ons belangrijkste stijluitgangspunt: in alles is een opwaartse en groeiende beweging te zien. We hebben deze regel bedacht, zodat we in alles wat we doen enthousiasme en energie uitstralen. Zo stimuleren we de doelgroep om vooruit te gaan en brengen we ze verder - mede dankzij ons kunnen zij het verschil maken. Daarom zie je in alles wat we vormgeven een sneeuwbaleffect: een opwaartse en groeiende beweging.

AO staand logo A&O fonds Gemeenten in donkerblauw

Logo's

Dit is ons logo. Met de groter wordende letters wekken we de suggestie van 'verder brengen’. We gebruiken het liefst de donkere variant van het logo op één van onze lichte basiskleuren. Als we een donkere achtergrond gebruiken,
dan plaatsen we het logo in het felgroen.

Lees hier meer over in onze huisstijlgids.

Powerpoint sjabloon

Een sjabloon voor een PowerPoint-presentatie in de stijl van A&O fonds Gemeenten.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze huisstijl of heb je andere bestanden nodig? Neem contact op met onze communicatie projectondersteuner, Nadira Jangbahadoorsing.

Stuur een e-mail
Over cookies & privacy | © A&O fonds Gemeenten