Werkgevers hebben steeds meer behoefte aan medewerkers die goed passen in een snel veranderende werkomgeving. Daarom is het nu belangrijker dan ooit dat werknemers de regie over hun loopbaan nemen. A&O fonds Gemeenten en FLOW organiseren voor zowel werkgevers als werknemers inspirerende netwerkbijeenkomsten tijdens ‘Jouw Toekomst is Nu’.

Jouw toekomst is nu

Andere organisatie

Tijdens de netwerkbijeenkomsten kunnen werkgevers en werknemers een kijkje nemen bij een andere organisatie. Op deze manier leert iedereen van elkaar en is het mogelijk om met de nieuwe vaardigheden betere loopbaankeuzes te maken.

A&O verzorgt samen met FLOW de netwerkbijeenkomsten. Begin 2022 staan er nieuwe regionale bijeenkomsten gepland. De data maken we zo snel mogelijk bekend.

Via de groene knop hieronder ga je naar de pagina van FLOW waar dan ook het inschrijfformulier te vinden is.

Doe mee aan dit interactieve event. De locatie en de ruimtes inspireren en de gastsprekers motiveren. Een geweldige ervaring. Ik ben met drie prachtige resultaten en met heel veel energie naar huis gegaan. Bedankt.

Deelnemer aan Jouw Toekomst is Nu

Het programma

Het programma bestaat onder andere uit inspirerende plenaire netwerkboosts en originele en verrassende workshops onder leiding van professionals.

Het programma beantwoordt vragen als:

  • Hoe krijg je de beste kandidaat op de juiste plek?
  • Natuurlijk kan de potentiële medewerker zéggen dat hij over deze competenties beschikt, maar hoe kom je erachter of dat ook daadwerkelijk zo is?
  • Hoe maak je de switch van een functiegericht naar een competentiegericht selectiegesprek?

Misschien vind je dit ook interessant