Op 21 april 2022 kunnen de deelnemers aan leergang vernieuwend leiderschap spreken met Professor Hendrik Wagenaar; een Nederlander die zijn hele leven aan buitenlandse universiteiten heeft gewerkt op het vlak van Governance. Hij schreef ook net een nieuw boek: The Pandemic Within, Policy Making for a Better World.

Meld je aan

Stuur een email naar dopheide.p@buas.nl om je aan te melden voor de lezing van professor Wagenaar.

Stuur een email
Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Integrale transformatie aanpak

Op 10 maart vertelde Anne-Marie Voorhoeve oprichter van The Hague Center for Global Governance, Innovation & Emergence over een integrale transformatie-aanpak voor een regeneratieve wereld.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

CCoCo-café

Bij de leergang Vernieuwend Leiderschap voor gemeentesecretarissen, hoort een openbaar gedeelte waar deze lezingen bij horen. Dit heet het CCoCo-cafĂ© (Cities Connecting on Complexity CafĂ©). Tijdens de verschillende CCoCo-café’s behandelen experts elke keer een ander thema op het gebied van Vernieuwend Leiderschap in de publieke sector.

Leergang Vernieuwend Leiderschap

Dr. Diane Nijs en business developer Pim Dopheide, van de Breda University of Applied Sciences (BUas), organiseren een 7-delige leergang voor gemeentesecretarissen en hun MT om de ‘kunst van het leiden en innoveren in complexe tijden’ te ondersteunen. De leergang ging in oktober 2021 van start.

Vragen?

Heb je vragen over de inhoud van het programma, of wil jouw gemeente ook graag deelnemen aan de leergang? Neem dan contact op met Monique Theeuwen, projectleider bij A&O fonds Gemeenten via:

monique.theeuwen@aeno.nl
070 763 00 30

Stuur een email

Volg ons op onze socials

Blijf snel op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube.

LinkedIn Twitter Youtube

Nieuwsbrief

Wij verzamelen de laatste informatie over jouw vakgebied bij de gemeente in onze verschillende nieuwsbrieven. Abonneer je hier.

Naar nieuwsbrief

Misschien vind je dit ook interessant