A&O fonds Gemeenten is altijd opzoek naar verhalen die we kunnen delen met andere gemeenten. Heb jij een gemeenteproject, nieuwe gemeentelijke toekomstvisie of leiderschapsstijl die je erg graag wilt delen? Dan zorgt A&O voor een uitgebreid interview, fotograaf en het platform. Mee doen? Stuur je verhaal op dan maken wij een selectie.

Stuur je inspirerende verhaal naar redactie@aeno.nl. Dan nemen wij contact met je op.

Soort verhalen

Via onze subsidieaanvragen komen al zeer innovatieve en inspirerende gemeenteprojecten voorbij. Ook onze projectleiders hebben een goed oog voor verhalen die belangrijk zijn om te delen met andere gemeenten.

Door kennis met elkaar te delen, helpen we andere gemeenten verder. Zo stuurden we een journalist naar Breda om daar het Dreamteam te interviewen die was geselecteerd op basis van karakter en niet op basis van ervaring of opleiding. Ook stond op onze website het verhaal van Haaglanden die het succesvolle online Jongerenplatform hebben neergezet voor zijn jonge ambtenaar. Gemeente Hardenberg vertelde onze directeur dat zij werken met de 10 Gouden Vergaderregels en deelden deze graag zodat alle gemeenten ze kunnen toepassen.

Misschien vind je dit ook interessant