Dit is Safari! Safari helpt jou uitdagingen in je werk aan te pakken. Meerdere keren per jaar zijn er Safari-evenementen met workshops en sprekers die je nieuwe kennis, inspiratie, inzichten oplevert waarmee jij je werk meer naar jouw hand kunt zetten. Het eerstvolgende evenement: De Safari 5-daagse.

Safari Banner Algemeen-1400

Ontdek met Safari

Safari staat voor uitdaging, enthousiasme en ontdekking. We willen allemaal graag de vraag van de inwoner zo goed mogelijk kunnen beantwoorden en daarvoor moeten we flexibel en slim blijven. Bij de gemeenten verandert veel. Gemeenten hebben er namelijk nieuwe taken bij gekregen en krijgen te maken met andere manieren van werken. Dat vraagt veel van organisaties en hun medewerkers. Hoe blijf je nou op de toekomst zo goed mogelijk voorbereid, zonder dat het werkplezier naar de achtergrond verdwijnt?

Met Safari helpen we je daarbij. Zo starten we met een grote hoeveelheid actuele workshops voor de Wintersafari en Zomersafari. Ook helpen we gemeenten met de Safari 5-daagse om een loopbaanwerkweek bij de gemeente te organiseren.

De inhoud van Safari zal altijd sterk gericht zijn op actuele thema's. Dit jaar zullen we daarom veel aandacht voor hybride werken hebben. Maar ook leiding geven op afstand, vitaliteit, werkdruk en werkstress, netwerken en digitale vaardigheden zijn belangrijke onderwerpen op het programma.

Heb je aanvullende ideeën of heb je een vraag? Mail ze dan gelijk naar safari@aeno.nl.

Stuur een email
Safari-animatie

Iedere zomer organiseert A&O fonds Gemeenten de Zomersafari. De Zomersafari is hét moment om gemotiveerd en geïnspireerd de zomer in te gaan. Met een leuk programma gevuld met enthousiaste sprekers en inspirerende workshops, helpen we jou op te laten voor het najaar.

Dit jaar was de Zomersafari op 30 juli en deze was voor deelnemers zowel fysiek als digitaal bij te wonen. Aan het evenement namen in totaal zo’n 600 gemeenteambtenaren deel. Het absolute hoogtepunt van de Zomersafari was de keynote van Ellie Lust. Ellie maakte de overstap van wijkagent naar televisie persoonlijkheid en vertelde tijdens de Zomersafari over wat haar motiveerde om deze stap in haar carrière te maken.

Een sfeerimpressie

Zomersafari 2023

Volgend jaar is er weer een Zomersafari. De inschrijving wordt geopend in het voorjaar van 2023. Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Met de Safari 5-daagse (voormalig Meester in je Werk Week) vragen we aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van gemeenteambtenaren en met ons programma willen hen bewust maken van het belang van ontwikkeling. Dit jaar is de Safari 5-daagse van 7 tot en met 11 november en gaan we in op vier invalshoeken rondom ontwikkeling.

Safari 5daagse Banner V1 1400 1

Tijd voor ontwikkeling

De Safari 5-daagse is een week die A&O fonds Gemeenten samen met gemeenten organiseert om stil te staan bij de vitaliteit en wendbaarheid van medewerkers waarin activiteiten worden organiseert om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Inmiddels is dit het zesde jaar waarin we de Safari 5-daagse organiseren en dit jaar is het concept nét een beetje anders.

We richten ons dit jaar op vier thema's die momenteel binnen gemeenten belangrijk zijn. Iedere dag (maandag t/m vrijdag) gaan we bij een gemeente langs en gaan we dieper in op het thema. Op dag vijf zenden we het hele programma nog eens uit, plus nóg meer leuke webinars. Over het programma maken we snel meer bekend.

Wil jij op de hoogte blijven en de Safari 5-daagse écht niet missen? Meld je dan hieronder alvast aan voor de vijf dagen.

Naar nieuwsbrieven

Misschien vind je dit ook interessant