De Zomersafari komt er aan en er valt ook nog wat te winnen. Op 8 juli en 9 september van dit jaar organiseren wij het evenement Zomersafari waarmee we gemeentemedewerkers stimuleren om op een leuke manier, een andere kijk op het werk te ontdekken. Help mee de Zomersafari te promoten bij jouw gemeente en maak kans op een geweldig boekenpakket.

Zomersafari poster

Meedoen is simpel: zet onze Zomersafari poster (of banner) op jouw intranet mét een leuke tekst en stuur een schermopname van jouw bericht naar Safari@aeno.nl.

Zomersafari

Op 8 juli en 9 september van dit jaar organiseren wij de Zomersafari! De Zomersafari is de vernieuwde versie van de Summerschool, maar met hetzelfde inspirerende aanbod. Met de zomersafari gaan we met elkaar op reis. We ontdekken nieuwe kennis die jou verder gaat helpen in het uitdagende werk dat er bij de gemeente ligt. Met een betere werk-privébalans, meer kennis over de nieuwe manier van samenwerken en praktische hulp en ondersteuning zit jij straks weer geïnspireerd op je werkplek. Of deze nu bij jou thuis is of weer op het gemeentehuis. Lees meer over Safari hieronder.

Meld je aan

Het programma van 8 juli staat volledig in het teken van vitaliteit en lekkerder in je vel zitten, waardoor jij vitaal de zomer in gaat! Op 9 september bereiden we je helemaal voor op het hybride werken. Meld je hieronder aan.

Zomersafari op LinkedIn

Meld je ook aan voor het ZomerSafari LinkedIn event. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe programmaontwikkelingen en zie je wie er nog meer van de gemeente naar de Zomersafari komt.

Misschien vind je dit ook interessant