Schrijver en gedragswetenschapper Ben Tiggelaar is de keynotespreker op A&O fondsen Festival van 8 september 2022. Ook meedoen? Aanmelden kan hier. Het Festival wordt georganiseerd vóór en dóór de vier sectoren gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. Dit keer gaat het over innovatieve manieren van samenwerken.

Ben Tiggelaar fondsen Festival 1000

Samen werken aan de toekomst

Het afgelopen decennium is de manier waarop we samenwerken sterk veranderd. Gaan we straks terug naar de oude en veilige situatie of leren we van de lessen sinds 2020? Wat zijn de nieuwe vormen van samenwerken, leidinggeven en contact maken met de inwoner? Kortom: hoe ziet samenwerken in jouw organisatie er straks uit?

Op locatie en online

Het programma van het festival is zowel op locatie, als online. Binnenkort maken we de workshops en de programmaonderdelen bekend. Als je op tijd inschrijft, dan ben je straks de eerste om je in te schrijven voor de workshops.

Op zoek naar inspirerende voorbeelden

Het afgelopen decennium is de manier waarop we samenwerken sterk veranderd. Wat kunnen we leren van projecten waar is geëxperimenteerd met andere manieren van samenwerken?

We zijn op zoek naar inspirerende voorbeelden die we kunnen delen met de collega's van gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. Heb je een mooi samenwerkingsproject dat je graag aan anderen wilt laten zien? Stuur je verhaal naar fondsenfestival@aeno.nl. Dan zorgen wij voor een uitgebreid interview, fotograaf en het platform om te delen.

Misschien vind je dit ook interessant