Voer jij individuele gesprekken met medewerkers over hun loopbaan en wil je ons instrument de TalentSpiegel daar bij inzetten? Dan zijn deze trainingen perfect voor jou. A&O organiseert dit jaar, naast vier introductieworkshops, ook twee verdiepingstrainingen voor loopbaanprofessionals en vier gesprekstarter-trainingen voor leidinggevenden.

Introductieworkshops

Vraag je je als loopbaanprofessional af of de TalentSpiegel iets voor jouw gemeente is? Volg dan eens de introductieworkshop. Deze zijn voor gemeentelijke HR-professionals, beleidmakers en teamleiders. Tijdens de workshop leer je wat de TalentSpiegel inhoudt, welke resultaten ermee te behalen zijn en hoe je dit kunt gebruiken voor jouw gemeente.

Verdiepingstrainingen

De verdiepingstraining is voor alle loopbaanprofessionals die gesprekken voeren met medewerkers over hun loopbaanontwikkeling. Tijdens de Verdiepingstrainingen leer je de resultaten van de TalentSpiegel nog beter te interpreteren en te bespreken met medewerkers van jouw gemeente.

Training gespreksstarter voor leidinggevenden

Ben jij op zoek naar handige instrumenten waarmee jij het gesprek met medewerkers over hun ontwikkeling en loopbaan kunt starten of verdiepen? Leer dan hoe je effectief gebruik maakt van de TalentSpiegel met onze training speciaal voor leidinggevenden. De TalentSpiegel helpt medewerkers bij het nadenken over werk en groei. Meld je hier nu aan.

Wil je meer informatie over de introductieworkshop en de verdiepingstrainingen voor de TalentSpiegel? Neem contact op met Lena Tiemersma via lena.tiemersma@aeno.nl.

Stuur een email

Inzicht met de TalentSpiegel

De TalentSpiegel helpt bij het nadenken over werk en groei. De TalentSpiegel is één van de instrumenten die A&O fonds Gemeenten aanbiedt op Allesuitjezelf.nl; een website speciaal voor gemeentemedewerkers die willen werken aan hun loopbaan.

Misschien vind je dit ook interessant