De impact van technologische ontwikkelingen op gemeentewerk is groot. Hoe groot deze impact precies is en wat dit betekent voor jou en je organisatie zoekt A&O fonds Gemeenten samen met Deloitte uit via een onderzoek. Het onderzoek gaat over de impact van digitalisering en dataficering op de financiële functie van gemeenten. Het onderzoek vindt plaats bij in totaal 40 gemeenten en 6 (software)leveranciers.

Rapport

In het derde kwartaal van 2020 verwachten wij dat de eindrapportage klaar is. Deze delen wij graag met je. Laat ons via secretariaat@aeno.nl weten aan wie wij het rapport moeten toesturen.

Ondersteuningsprogramma

Op basis van de uitkomsten van het onderzoek gaat A&O fonds Gemeenten een ondersteuningsprogramma voor financiën inrichten. Dit programma zal gericht zijn op de organisatie,- werk- en mensaspecten van de verwachte gevolgen van digitalisering voor de afdelingen financiën van gemeenten.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze verkenning? Neem dan contact op met renz.davits@aeno.nl (projectleider) of karin.sleeking@aeno.nl (directeur A&O fonds Gemeenten).

Misschien vind je dit ook interessant