Via onze website en onze socials houden we je op hoogte van onze evenementen, webinars en workshops. We inspireren je met verhalen, video's en praktische instrumenten uit je interessegebied. Ook attenderen we je op het laatste nieuws uit jouw vakgebied. Wil je niks missen? Word dan hier lid van onze kanalen.

A&O Nieuwsbrief

Meld je aan voor één of meerdere nieuwsbrieven, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten binnen jouw specialiteit.

  • Nieuwsbrief A&O fonds Gemeenten
  • Nieuwsbrief Fysiek Domein
  • Nieuwsbrief Gezond en veilig werken
  • Nieuwsbrief Vitaliteit
  • Nieuwsbrief Loopbaanadviseur
  • Nieuwsbrief Safari

Volg ons op deze socials

Blijf op de hoogte en volg ons op Linkedin, Twitter en Youtube-kanaal.

Community Hybride Werken

Ben jij actief op het gebied van hybride werken bij een gemeente of gemeentelijke organisatie? In deze groep kun je vragen stellen, antwoorden geven en informatie delen over hybride werken. Leren, kennis delen en inspireren staan centraal in deze groep. Je vindt er inspirerende projectdocumenten van gemeenten, zoals: visiedocumenten, plan van aanpak, scenario’s en nog meer.

Community Arbeidsmarktstrategie

Ben jij werkzaam op de afdeling HRM/P&O of recruiter bij een gemeente of gemeentelijke organisatie en houd je je bezig met arbeidsmarktvraagstukken? In deze groep vind je informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en arbeidsmarktstrategie, zoals factsheets, gespreksstarters en andere tools waarmee je zelf direct aan de slag kunt. Maar er wordt vooral ook kennis en informatie met elkaar gedeeld. Samen bouwen we aan de Community Arbeidsmarktstrategie.

Misschien vind je dit ook interessant