Samenwerking struikelt niet op onenigheid over de inhoud maar wel op verschillende visies op de relatie. Bij Steven Pont leer je waar het fout gaat en hij helpt je met vijf praktische tips om ook bij lastige relaties te komen tot een goede werkverhouding. Bekijk vanaf woensdag 10.00 hieronder het webinar van Steven Pont over miscommunicatie en samenwerking.

Elk gedrag is immers logisch, de situatie bepaalt hoe iemand op je reageert en hoe jij op die ander reageert. Met begrip voor elkaar en elkaar goed horen kom je een heel eind. Samen werken aan de kwaliteit van de relatie en gelijkwaardigheid bepalen het succes van samenwerking op het werk. Steven Pont is ontwikkelingspsycholoog, systeemtherapeut en voormalig onderwijzer. Hij geeft lezingen, trainingen en workshops voor organisaties (onder andere over de systeemtheorie, miscommunicatie en samenwerken), scholen en instellingen (onder andere over het pedagogisch klimaat).

Woensdag kun jij vanaf 10:00 het webinar voor een beperkte tijd hieronder bekijken. Het webinar is eerder opgenomen en dus niet live. Vragen aan Steven kun je stellen door ze te mailen naar evenementen@aeno.nl. De presentatie van Steven krijg je na afloop van het evenement toegestuurd. De webinar is tot 12.20 beschikbaar.

Is het al 10:00 geweest op woensdag 16 juni, en verschijnt de webinar niet? Dan raden we je aan de webpagina even te verversen.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Nog meer leuke webinars bekijken?

Op 8 juli en 9 september organiseert A&O fonds Gemeenten de Zomersafari. Tijdens de Zomersafari kun jij kijken naar Erik Scherder, Rudolph van Veen en nog vele andere inspirerende sprekers. Neem hieronder een kijkje en schrijf je in!

Op 30 juni geeft Arjen Banach, auteur van het boek 'Remote leiderschap', een webinar over leidinggeven op afstand. Arjen Banach geeft je tijdens dit webinar tips over samenwerken op afstand, over verbinding houden én over werkgeluk. Van je medewerkers maar ook van jezelf. Laat je inspireren en meld je snel aan!

Misschien vind je dit ook interessant