Ruim 1000 gemeenteambtenaren hebben deelgenomen aan de Wintersafari op 27 januari. In de winters opgebouwde studio's werden de deelnemers geïnspireerd met nieuwe inzichten, frisse ideeën en een hoop energie. De Wintersafari gemist? Meld je dan aan voor 17 februari. Dan is er nog een editie.

De wintermaanden kunnen vaak lang en donker zijn en soms ben je toe aan een nieuwe energie en inspiratie. Dát bracht de Wintersafari. De dag werd passievol afgetrapt door startspreker Jan van Setten. Daarna konden de deelnemers kiezen uit twee keer twee sprekers.

De Winterse studio

Geheel in het gevoel dat de Wintersafari opbrengt, waren het evenementenplatform en de studio waarin de Wintersafari werd opgenomen geheel winters ingericht. Deelnemers werden door dagvoorzitter Nathan de Groot welkom geheten in skihut voor de opening, keynotespreker Jan van Setten, Thijs Launspach en Angelique van T' Riet en in de berghut stond dagvoorzitter Minchenu Madura met Manon de Caluwé en Kitty Nooy. Deelnemers die toe waren aan wat afleiding konden terecht in de Aprés-ski voor een potje pacman en interactie met andere deelnemers.

Nog meer Wintersafari?

Heb jij de Wintersafari (of één spreker) gemist? Niet getreurd. Op 17 februari van dit jaar organiseren wij nog een Wintersafari. De startspreker op 17 februari is auteur en gedragswetenschapper Ben Tiggelaar. De rest van het programma blijft hetzelfde. Wil jij hierbij zijn? Meld je hieronder aan.

Uniek en vernieuwend Leernetwerk

Hoe zorg jij als directeur Financiën/concerncontroller ervoor dat jouw gemeente is voorbereid op de toekomst en meegaat met technologische vernieuwingen? In het leernetwerk “Verandering in Control” brengt A&O fonds Gemeenten samen met TwynstraGudde en Deloitte de financiële inhoud op een unieke manier samen met veranderkunde en leiderschap. Lees hieronder meer.

Misschien vind je dit ook interessant