De eerste editie van de Winterschool zit er op en het was een groot succes, Maar liefst 3000 gemeenteprofessionals deden mee. De inspirerende sprekers zorgden voor leerzame, inspirerende en zeker ook grappige momenten.

De Winterschool stond in het teken van: hoe blijf je in verbinding? Daar konden onze topsprekers wel wat mee. Tijdens de twee Winterschools konden we genieten van Typhoon, Charles Groenhuijsen, Steven Pont, Martijn Aslander, Japke-d Bouma, Hélène Oosterhuis, Aaltje Vincent, Mimoun Oaïssa en Pepijn Louisse.

Winterschool charles5
Winterschool japke2
Winterschool japke7
Winterschool japke8
Winterschool japke9
Aenows21 10
Aenows21 11
Aenows21 12
Aenows21 5
Aenows21 6
Aenows21 7
Aenows21 8
Aenows21 9
Winterschool bingo
Winterschool bingo2

Wat een prachtige diepe boodschap. Zeer toepasselijk voor ons werk als ambtenaren. Meer in dienst van de samenleving en samen “muziek” maken.

Evert Brouwers over de keynote van Typhoon

Keynotes

Op 28 januari nam Typhoon deelnemers mee in zijn persoonlijke verhaal over het doorbreken van vaste patronen, het delen van creatieve methodes en over het nieuwsgierig op onderzoek uitgaan. Hij opende en eindigde al dichtend.

Tijdens de tweede sessie, op 25 februari, was Charles Groenhuijsen keynotespreker. In zijn verhaal wilde Charles Groenhuijsen graag benadrukken dat er ondanks bepaalde uitdagingen, er veel goed gaat in de wereld en er veel reden is om opgewekt naar de toekomst te kijken. Het programma werd aangevuld door zeven toptrainers die in hun workshop die ingingen op in verbinding blijven met jezelf, de collega’s en de maatschappij.

Ter afsluiting van beide dagen van de Winterschool werd er een interactieve Bingo gehouden waarbij leuke prijzen gewonnen konden worden. Het leidde tot grappige momenten bij Bingomasters Rob en Joyce.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Presentaties

Hieronder kun jij de presentaties van alle Winterschool sprekers downloaden en terugkijken:

Subsidie en expertise

Heeft de Winterschool jou geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan? Het A&O fonds Gemeenten biedt ook in 2021 weer mooie subsidieregelingen. Werk jij aan een project over vitaliteit of interne samenwerking? Dan kunnen wij jou met subsidies of een expert ondersteunen.

Wil je meer weten over onze regelingen en doorpraten over de mogelijkheden? Bel met 070 – 763 00 30 en vraag naar Paulien Beumer of Eveline Vat, stuur een mail aan subsidies@aeno.nl of kijk op www.aeno.nl/subsidies.

SAM

Graag nog even aandacht voor SAM. Net als het A&O fonds gemeenten, zet ook SAM zich in voor medewerkers in het sociaal domein. SAM kan jou als uitvoerder ondersteunen in werk en inkomen, schuldhulpverlening, Wmo en jeugdzorg. Je kunt in de SAMschool kiezen uit een breed aanbod aan bijeenkomsten.

Wil je weten wat SAM voor jou kan betekenen, neem een kijkje op de website via de onderstaande knop en bekijk de video. Let ook even op het kwaliteitsregister dat van iedere medewerker in het sociaal domein graag een lerende professional maakt. Neem jij jouw ontwikkeling serieus? Meld je dan snel aan!

Misschien vind je dit ook interessant