Workshopformulier

Beste workshopaanbieder, wat fijn dat jij er dit jaar weer bij wilt zijn. In aanloop naar het nieuwe jaar hebben we bij A&O fonds Gemeenten het concept van de Meester in je Werk Week besloten te vernieuwen. Via de onderstaande link kun jij meer lezen over het vernieuwde concept en de veranderingen dit concept met zich meebrengt.

Helaas is de inschrijving van workshops gesloten.

Safari

In 2021 lanceren wij ons nieuwe concept Safari. Gemeenteambtenaren werken in een wereld die behoorlijk aan veranderingen onderhevig is en die nog steeds transformeert.

Onze gemeenteambtenaren willen we graag door middel van een jaarprogramma, bestaande uit de Zomersafari (de oude Summerschool), de Safari 5-daagse (de voormalige Meester in je Werk week in november), de Wintersafari (de Winterschool in 2022) en allerlei workshops en webinars een totaalpakket aanbieden die hen ondersteunt, voorbereid en verder brengt in hun reis.

Een reis die best spannend is, die leuk is, die ook onbekend is en waarbij je samen met je collega's nieuwe kennis op doet. Kortom, een ontdekkingsreis naar jouw eigen mogelijkheden en krachten.

Workshopvoorwarden

Je bent op deze pagina beland omdat je (hopelijk) graag met jouw workshop wilde aanmelden voor de Safari 5-daagse. Deze workshop moet aan de volgende eisen voldoen:

  1. De workshop staat in het teken van één van de volgende drie thema’s: Veranderkracht, Hybride Werken en Vitaliteit
  2. Een workshop duurt minimaal 2 uur en maximaal 4 uur.
  3. Een workshop kost maximaal € 600 euro.
  4. De workshop zal na afloop worden geëvalueerd door A&O fonds Gemeenten en de resultaten worden achteraf met jou gedeeld.
  5. De workshop wordt in overleg met de gemeente ingepland, maar wel uiterlijk voor 1 juli 2021.
  6. Voordat de workshop op de menukaart wordt opgenomen, voeren we graag nog een intakegesprek met jou aan de hand van de informatie die je hieronder invult. Zodat we zeker weten dat de verwachtingen die we van elkaar hebben goed kunnen worden ingevuld.
  7. Het onderstaande formulier moet ingediend worden vóór 1 juni 2021.
  8. Dan maken we in de week van 1 juni 2021 bekend of jouw workshop onderdeel uitmaakt van de nieuwe menukaart van de Safari 5-daagse.

Heel veel succes! Mocht je nog vragen hebben, neem dan vooral contact op met Team Safari. We zijn het beste bereikbaar via mailadres: safari@aeno.nl.

Het team bestaat de volgende collega’s:

Joyce Leeuwerke en Ingeborg Snel (projectondersteuners)

Daman Srigopal (communicatie)

May Yalcin (projectleider)

Over cookies & privacy | © A&O fonds Gemeenten